All On Four

fórum dental fogászat ügyelet debrecen all on four

NEODENT® NEOARCH® műtéti eljárás bemutatása

Négy implantátumon rögzített fogsor egy nap alatt

Az All-on-4™műtéti technikához hasonló, 4 Implantátumon csavarral rögzített fogsor azonnal, a műtét napján. Miért kellene 3-4 hónapot várnia, hogy a beültetett implantátumait használni tudja?

Abban az esetben, ha elvesztette a fogait, illetve ha fogai állapota nem alkalmas fix pótlások rögzítésére, akkor a kivehető pótlások, hagyományos protézisek csak ritkán nyújtanak tökéletes megoldást a kényelem szempontjából. Ezek a műfogsorok kényelmetlenek, kellemetlenek és gyakran instabilak, így esetenként fájdalmat okozhatnak, megnehezítve ezzel az étkezést is.

Napjaink modern fogorvosi ellátása azonban már számos egyéb, hatékonyabb megoldást tud ajánlani. Ezek közül az egyik, talán leggyorsabb eljárás az NEODENT® NEOARCH®, amelyik az egyik legjobb és leggyorsabb megoldás a páciensek számára.

A NEODENT® NEOARCH® technológia egy fantasztikus megoldás. Ezen eljárás során az egyik vagy mindkét állcsontba 4 db, a módszer szabályainak megfelelő pozíciójú implantátumot kell elhelyezni, amelyek azonnal alkalmasak a fogsor rögzítésére. A NEODENT® NEOARCH® rendszer egy olyan kompromisszumoktól mentes megoldás, amely során a fogak és az íny helyreállítása, azonnal a műtét napján, a négy implantátumon csavarokkal rögzített fogsorral történik. Ez a fogpótlás a teljes fogívet visszaállítja, amely azonnali teljesértékű rágást biztosít. Szinte olyan mintha a saját fogait kapná vissza a beteg. Négy hónappal az elvégzett operáció után, amikor az implantátumok csontosodása sikeresen befejeződött, az ideiglenes fogsort végleges rögzített fogsorra vagy igény esetén fémkerámia vagy cirkónium fogakra kell lecserélni.

A kezelés sikeressége nagymértékben múlik a tervezésen és természetesen azon is, hogy jó szakemberhez forduljon, aki lelkiismeretes és sok tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

A NEODENT® NEOARCH® rendszereket kifejezetten erre a területre specializálódott, nagy tapasztalattal rendelkező dento-alveoláris sebész, implantológus és protetikus szakorvosok készítik. Az NEODENT® NEOARCH® eljárás célja, hogy minimálisra csökkentsük a fájdalmat és a kellemetlenséget. Az alkalmazott szükségszerű gyógyszereknek és helyi érzéstelenítőnek köszönhetően a beavatkozás fájdalommentes és az arcon csak minimális duzzanat jelentkezik. A betegek gyakran meglepődnek, hogy milyen kevés fájdalmat éreznek kezelés közben és után, illetve ez milyen gyorsan megszűnik. A munkába való visszatérés átlagosan 2-3 napon belül megtörténhet, de sok páciens már másnap dolgozni megy.

Olykor, az idősebb betegek úgy gondolják, hogy a koruk miatt már nem használhatják ki a fogászati implantátumok nyújtotta előnyöket. Azonban az egészség sokkal meghatározóbb, mint az életkor. Ha Ön egészséges ahhoz, hogy kihúzzák egy fogát, akkor általában elég egészséges ahhoz, hogy fogászati implantátumokat is behelyezzenek. Jöjjön el kötelezettségek nélkül személyes konzultációnkra, alkalmassági vizsgálatunkra.

A sikerességi arány az NEODENT® NEOARCH®eljárásnál figyelemre méltó, amelyet nemcsak a kezelt betegek pozitív visszajelzései, hanem a tudományosan bizonyított hatékonyság is alátámaszt. A sikerességi arány egy 10 éves követéses vizsgálat alapján 93,8%-os.