fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr neuwirth gábor

Dr. Neuwirth Gábor

rendelővezető főorvos

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr bujdosó sándor

Dr. Bujdosó Sándor

fogorvos

bemutatkozás

2019-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Ezt követően azonnal csatlakoztam a szájsebészeti szakképzésbe. Érdeklődési területeim a szájsebészeti beavatkozások, implantológia, fogpótlások készítése, esztétikai fogászat.

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr felföldi soma

Dr. Felföldi Soma

fogorvos

bemutatkozás

2017-ben végeztem a debreceni fogorvosi karon. A diplomám megszerzése óta naprakészen tartom tudásomat, sikeresen teljesítettem a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát, mellette, számos, szabadon választható szakmai, gyakorlat orientált továbbképzésen is részt veszek.
Az eddigi pályafutásom alatt dolgoztam OEP finanszírozott körzeti rendelőben, magánellátásban valamint a klinikán is így széleskörű tudásra tettem szert. Fő érdeklődési területeim a fogak esztétikájának helyreállítása és teljes fogsorok készítése.
A munkám során elsődleges a nyugalom, a fájdalom elkerülése és az atraumatikus kezelés, az orvos-beteg bizalmi viszony kialakítása. Olyan ellátást végezek, ahova a beteg mindig bizalommal és félelem nélkül visszatér.

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr gyüre lili

Dr. Gyüre Lili

fogorvos

bemutatkozás

2019-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán. 2019 óta dolgozom a Fórum Dentálban. Érdeklődési köröm az esztétikai fogászat, protetika, endodontia és gyermek fogászat. Célom, hogy nyugodt és barátságos környezetet biztosítsak minden páciens számára, akik félnek a fogászati beavatkozásoktól, vagy a korábbi rossz tapasztalataikból adódó szorongásukat szeretnék leküzdeni. Keressenek bizalommal.

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr karcagi dóra

Dr. Karcagi Dóra

fogorvos

bemutatkozás

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Fiatal korom óta tudom, hogy fogorvoslással szeretnék foglalkozni. Munkám során a funkció helyreállítása mellett szaktudásom legjavával törekszem az esztétikai elvárásoknak is megfelelni. Számomra a legfontosabb a bizalomteljes légkör megteremtése és a kezelések fájdalommentes kivitelezése. Forduljon hozzám bizalommal.

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr kotán zsuzsanna

Dr. Kotán Zsuzsanna

fogorvos

bemutatkozás

Munkám során fontosnak tartom a munkafolyamatok aprólékos, precíz elvégzését, a prevenció fontosságának hangsúlyozását, valamint a folyamatos bizalom fenntartását a kezelések között. Hivatásomban két fontos dolgot tartok szem előtt az empatikus hozzáállást és a minőségre törekvést. A betegek jelentős többsége valamilyen negatív tapasztalattal távozik a fogorvosi rendelőből. Szakterületem: konzerváló fogászat, fogpótlástan, endodoncia. Célom, hogy páciensek rossz élményét gyökeresen megváltoztassam!

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr sári kinga

Dr. Sári Kinga

fogorvos

bemutatkozás

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2014-ben, majd ezt követően az egyetemi klinikai ellátásban és oktatásban dolgoztam. Tanulmányaim során a fogágybetegségek és a terápiás lehetőségük iránt kifejezett érdeklődést mutattam, ennek hatására 2017-ben parodontológia irányból szakvizsgát szereztem. Parodontológiai szakellátás keretén belül a fogágybetegségek és a különböző ínyelváltozások konzervatív és sebészi terápiájával foglalkozom, mindemellett fontosnak tartom az általános fogászati kezelések, fogpótlások tervezésénél a fogágy állapotát figyelembe vevő kezelési terv készítését. 

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr vinnai patrícia

Dr. Vinnai Patrícia

fogorvos

bemutatkozás

2019-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán.
Azóta fogszabályozó rezidensként dolgozom a DE fogaszati Klinikáján. Ebből adódóan a fogászat egyéb területei közül az esztétikus fogászat áll hozzám a legközelebb.

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók bakos beáta

Bakos Beáta

fogászati asszisztens

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók rokonál jennifer

Rokonál Jennifer

fogászati asszisztens

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók sípos bernadett

Sípos Bernadett

fogászati asszisztens

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók széll sándorné

Széll Sándorné

fogászati asszisztens

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók tóth viktória

Tóth Viktória

fogászati asszisztens

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók vécseiné krek ilona

Vécseiné Krek Ilona

fogászati asszisztens

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók fodor zsófia

Fodor Zsófia

recepciós