fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr neuwirth gábor

Dr. Neuwirth Gábor

rendelővezető főorvos

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr bujdosó sándor

Dr. Bujdosó Sándor

fogorvos

2019-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Ezt követően azonnal csatlakoztam a szájsebészeti szakképzésbe. Érdeklődési területeim a szájsebészeti beavatkozások, implantológia, fogpótlások készítése, esztétikai fogászat.

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr felföldi soma

Dr. Felföldi Soma

fogorvos

2017-ben végeztem a debreceni fogorvosi karon. A diplomám megszerzése óta naprakészen tartom tudásomat, sikeresen teljesítettem a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát, mellette, számos, szabadon választható szakmai, gyakorlat orientált továbbképzésen is részt veszek.
Az eddigi pályafutásom alatt dolgoztam OEP finanszírozott körzeti rendelőben, magánellátásban valamint a klinikán is így széleskörű tudásra tettem szert. Fő érdeklődési területeim a fogak esztétikájának helyreállítása és teljes fogsorok készítése.
A munkám során elsődleges a nyugalom, a fájdalom elkerülése és az atraumatikus kezelés, az orvos-beteg bizalmi viszony kialakítása. Olyan ellátást végezek, ahova a beteg mindig bizalommal és félelem nélkül visszatér.

Dr. Kiss Tibor

fogorvos

A fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem meg Summa Cum Laude minősítéssel. Az egyetemen való végzés óta több területen is teljesítem fogorvosi feladataimat: körzeti fogászati ellátás, fogorvosi ügyeleti ellátás, szájsebészet szakrendelés, illetve büntetés végrehajtási intézetben is dolgoztam fogorvosként, széleskörű tapasztalatra tettem szert. Hosszabb távú terveim közé tartozik, hogy dentoalveoláris sebészeti szakvizsgát tegyek. A szájsebészet mellett érdeklődöm az implantológia, a konzerváló fogászat és az esztétikai fogászat iránt is. Számomra fontos a páciensek elégedettsége, melyet türelemmel, precizitással és maximalizmussal igyekszem biztosítani.

Dr. Stercel Otília

fogorvos

A fogorvostudományi diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem meg, majd ezután jelentkeztem dento-alveolaris rezidens képzésre. A szájsebészeti beavatkozások mellett a szívemhez az esztétikai fogászat illetve a konzerváló fogászat áll a legközelebb. Számomra a precizitás mellett a páciensek kényelme és elégedettsége a legfontosabb. Forduljon hozzám bizalommal!

Dr. Kósa Gabriella Lilla

fogorvos

2017-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Rezidensi tanulmányaimat az MH EK Honvédkórházban fejeztem be, szakfogorvosi vizsgát 2021-ben tettem le dento-alveoláris sebészetből a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Rendszeresen vettem részt nappali, éjjeli és hétvégi ügyeletes ellátásokban. Önkéntesként a rezidensi képzésem lezárulása után még további félévet a Honvédkórházban dolgoztam a szájsebészeti részlegen. Aktívan részt vettem a COVID szűrésekben. Kiemelt tevékenységem közé tartozik bölcsességfogak sebészi eltávolítása, szövettani mintavételek, kisebb csontkorrekciók és betegek utógondozása. Emellett konzerváló fogászati beavatkozásokkal is foglalkozom. Fontosnak tartom a betegekkel a hatékony kommunikációt, a beteget teljes egészében vizsgálom, mert minden szervezet más és más.

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók dr sári kinga

Dr. Sári Kinga

fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2014-ben, majd ezt követően az egyetemi klinikai ellátásban és oktatásban dolgoztam. Tanulmányaim során a fogágybetegségek és a terápiás lehetőségük iránt kifejezett érdeklődést mutattam, ennek hatására 2017-ben parodontológia irányból szakvizsgát szereztem. Parodontológiai szakellátás keretén belül a fogágybetegségek és a különböző ínyelváltozások konzervatív és sebészi terápiájával foglalkozom, mindemellett fontosnak tartom az általános fogászati kezelések, fogpótlások tervezésénél a fogágy állapotát figyelembe vevő kezelési terv készítését. 

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók széll sándorné

Széll Sándorné

vezető fogászati asszisztens

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók bakos beáta

Bakos Beáta

fogászati asszisztens

Szabó Ibolya

fogászati asszisztens

Dallos Dóra

fogászati asszisztens

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók rokonál jennifer

Rokonál Jennifer

fogászati asszisztens

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók tóth viktória

Tóth Viktória

fogászati asszisztens

fórum dental fogászat ügyelet debrecen dolgozók vécseiné krek ilona

Vécseiné Krek Ilona

fogászati asszisztens

Veréb Fruzsina

adminisztrációs ügyintéző