Nagyon félek a fogászattól! Most először ültem úgy be hogy nem féltem. Nagyon kedvesek szakmailag, technikailag nagyon első osztályú!! Csak ajánlani tudom!!

Nagyszerű dolog, hogy M.országon illetve Debrecenben is van ilyen lehetőség! Gratulálni tudok a szakorvosnak, nagyon jó véleménnyel vannak az ismerőseim,kiváló szakember! Jó egészséget kívánok,szeretettel!

Két gyermekemmel jártam a doktornőnél nyáron. Az 5 éves lányom első két fogával csodát tett, gyönyörű a mai napig, örömmel mosolyog a leányzó. Nagyon csúnya barna szuvas volt a két fogacska. A fiam fogait is gyönyörűen letisztította és nagyon jó tanácsokkal látta el a gyerekeket akik a mai napig betartják azokat. Köszönöm a Doktornő és nagyon kedves és figyelmes asszisztensnője munkáját!!!

Neuwirth főorvos úrnak, csak hálával tartozom a fájdalommentes és profi munkájáért.
A felső fogsorom teljes pótlását végezte implantátum beültetéssel.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, korrekt felvilágosítás után megfelelő előkészítéssel kellő gondossággal minden félelmem ellenére remek fogsort kaptam garanciával, újra szívesen mosolygok.
Köszönöm doktor úrnak és asszisztensének a kiváló munkáját.

Mégegyszer köszönöm, hogy rendkívül rugalmasan az én időbeosztásomhoz igazították a gyors és fájdalommentes kezelést! Külön köszönet a doktornőnek a megnyugtató szavaiért és jó humoráért!

Magas színvonalú, precíz, alapos kezelés mellett, Dr. Neuwirth és asszisztensei nemcsak maximális profizmusukkal, hanem a betegekhez való meleg, barátságos, kellemes, emberi hozzáállásukkal tűnnek ki. Nagyon megvoltam elégedve, ezért mindenkinek tudom ajánlani!!